Pasii achizitiei:

1. Pentru a efectua cumparaturi trebuie sa aveti un cont de cumparaturi. Daca esti un vizitator nou, te poti inregistra la sectiunea Cont nou. Daca esti deja inregistrat logheaza-te.
2. Navigheaza pe site, studiaza produsele si preturile si adauga-le in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului Cumpara. In cosul de cumparaturi se pot opera modificari asupra produselor selectate, se pot sterge produse, se pot schimba cantitatile. la trimiterea comenziva rugan selectati modalitatea plati.
3. Cand ai terminat de selectat produsele si cantitatile, verfica totalul cosului de cumparaturi.

 4.cu un singur clic Executa comanda te asiguri ca ai trimis comanda,dupa ce ai completat campurile necesare,nu uita sa ne lasi un numar de telefon.

5.in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al firmei noastre.

 

www.gsmanto.ro

zaharia antonia

tel: 0720 489 605

va multumim!


 Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

AcasăAcasă

Aveţi întrebări?

REPREZENTANT:ONLINE: offline

OFF

Comandaţi aici:

0731:602.174

0731:602.174

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou

User Online

User Online: 8
Today Accessed: 210
Total Accessed: 72898
Your IP: 3.236.84.188

Specials

All specials