LIVRAREA IN TARA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI CE DEPASESC 200 LEI.

Securitatea Datelor Personale:


-Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de gsmanto.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site.

-Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

-gsmanto.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

-Codul Numeric Personal si seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in acest scop.

Prelucrarea datelor cu caracter personal


-Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice  SC anto-adi SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

-Scopul colectarii datelor este: Facturare. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor.

-Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

-Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

-Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre compania noastra.

-De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

-Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil,prin formularul contact

  Multumim!


AcasăAcasă

Aveţi întrebări?

REPREZENTANT:ONLINE: offline

OFF

Comandaţi aici:

0731:602.174

0731:602.174

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou

User Online

User Online: 4
Today Accessed: 199
Total Accessed: 72895
Your IP: 3.236.84.188

Specials

All specials